Content top

U bevindt zich hier: Home / Over PBS / Wat doet PBS

Waarin kan PBS mij ondersteunen?

Wij kunnen u begeleiden bij het voeren van uw financiële administratie, deze helemaal bij u uit handen nemen, uw salarisadministratie voeren en uw jaarrekening opstellen ten behoeve van fiscale aangiften en financieringsaanvragen. Onze medewerkers zijn opgeleid om deze taken uit te voeren en zullen dit accuraat en gedreven doen.

Is dat nog wel van deze tijd?

Wij willen echter meer voor u betekenen dan het bovenstaande. Wij willen ervoor zorgen dat er geen dubbel werk wordt gedaan, dat het opstellen van rapportages razendsnel gebeurt en dat uw gegevens overal voor u beschikbaar zijn. Wij willen u actief adviseren, zodat u bezig kunt zijn met hetgeen waar u goed in bent. Denken in oplossingen is waar wij vanuit gaan.

Hoe zien wij dat? 

Door gebruik te maken van onze kennis, goede software van de juiste leveranciers en de werkzaamheden welke u toch al uitvoert.
Boekhouden is vaak een vervelend hangijzer om de nek van ondernemers, het kost veel tijd om zelf te doen en lijkt duur wanneer u het uitbesteedt. Toch is het belangrijk om een administratie te voeren die ‘bij’ is. Vaak wordt een administratie gevoerd om de aangifte omzetbelasting op tijd in te dienen, of om de jaarrekening op te stellen ten behoeve van uw aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Naast deze wettelijke verplichting is een up-to-date administratie noodzakelijk om beslissingen te nemen op allerlei niveaus. Denk aan investeringen die gedaan moeten worden, aan het aantrekken van personeel of de hoogte van uw privé opnamen in het geval u een eenmanszaak of vof heeft.

Onze pragmatische benadering van de diverse onderdelen van financiële bedrijfsvoering wordt uitgelegd onder dienstverlening.

 

Content bottom
Aangesloten bij: Register Belasting Adviseurs NOAB