Content top

U bevindt zich hier: Home / Over PBS / Goedkopere dienstverlening?

Goedkopere dienstverlening?

Dat is zeker mogelijk als u het grootste deel van uw financiële administratie door PBS laat verzorgen, want:

Wij willen uw administratie eigenlijk helemaal niet doen!

U moet het zelf doen

Het grootste deel van de administratieve handelingen die nodig zijn om een accurate en overzichtelijke boekhouding bij te houden doet u eigenlijk al zelf. Die werkzaamheden willen wij niet nog een keer doen en er dan nog geld voor vragen ook. Hoe zit dat dan?

- U maakt ongetwijfeld verkoopfacturen of hebt een kassa waarin de omzet verantwoord wordt. Als we dat koppelen aan ons online administratiepakket, hoeven wij het niet meer in te voeren!
- U voert de inkoopfacturen in in uw administratie. Als u dat in ons administratiepakket doet, kunt u ze daarvandaan via een koppeling met uw eigen telebankpakket betalen. Het voordeel is dat ze direct in de boekhouding staan en dat wij ze dus ook niet opnieuw hoeven in te boeken.

Bijkomend voordeel is in beide gevallen dat u altijd een actueel overzicht hebt van openstaande debet- en creditposten.

Via Exact Online, ons online administratiepakket, heeft u vanaf elke computer met een internetverbinding toegang tot uw gegevens die veilig op de server staan. U hoeft zich niet druk te maken om een update of back-up.

Wat doen wij dan nog?

Wij begeleiden en controleren en als het nodig is boeken wij de mutaties die u liever niet zelf doet. We kunnen ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de maandelijkse afschrijvingen en de loonjournaalposten in Exact Online geboekt worden. Op die manier heeft u op elk gewenst moment een actueel en accuraat overzicht in en van uw onderneming.

Maar ook, als u er om één of andere reden eens niet aan toe komt, kunnen wij op elk moment de administratie-werkzaamheden van u overnemen. Of we spreken af dat u een deel zelf doet en wij de rest. We kunnen altijd samen toteen maatoplossing komen. Ook dan bespaart u!

 

Uitgangspunt blijft:

Door slimmer met de moderne mogelijkheden om te gaan, een sneller en actueler inzicht in uw onderneming.

 

 

Content bottom
Aangesloten bij: Register Belasting Adviseurs NOAB